Ștergeți contul dumneavoastră UbiZ.
Dacă doriți să închideți contul dumneavoastră UbiZ, toate datele asociate acestuia (istoric, notificări, favorite etc.) vor fi șterse definitiv și nu vor putea fi recuperate. Dacă doriți să utilizați din nou UbiZ, va trebui să efectuați o nouă înregistrare.
Dacă doriți să accesați din nou UbiZ, va trebui să efectuați o nouă înregistrare.